Wednesday, 5 December 2012

TED si beruang pervert

Hello 
k oya tataw nak post ape.
oya tgh siapkan research ni
haha
alang2 dah pgg lappy tu kan :)
bkn slalu dpt online pki lappy kat tempat jin bertendang ni 
klaa.
kite skip muqadimmah dulu

haritu oya tgok cerita TED *k baru nak tgok. kuno gila*
crita ni unrated. so oya tak syor kan tok kanak2 bawah 18 tahun la.
tapi u guys yg tak kisah tgok crita unrated dan pandai nak bezakan mana baik dan buruk
oya suggest sgt crita ni
crita ni pasal sorang mamat loser yg dan tak berkerjaya
tapi femes sebab die ade sekor teddy bear yg HIDUP! *tapi pervert nak mati*
kalau secara kasar nye kita tgok crita ni die mcm crita byasa yg takde moral
tpi crita ni ade satu nilai murni yg buat oya sgt2 suka movie ni

'FRIENDSHIP'

movie ni tunjuk yg seseorang tu tak perlu tinggalkan atau buang ape yg die ade untuk jadik dewasa

in real life
kita slalu tgok bila orang tu dah dewasa
die slalu lupakan kawan2 die
rasa kawan2 die yg slalu tmn kan die buat die nmpk tak mtg.
ini sgt2 tidak bagus

so BATCH 7ELEVEN

FRIEND FOR ETERNITY k !


k laa. gtg.
BYE









p/s:nak sambung buat research bi

No comments:

Post a Comment