Saturday, 20 October 2012

SEPERTI SI BUIH SABUN



Assalamualaikum w.b.t
*tarik nafas* fuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh
*lap skrin* berhabuk betul blog usang ni
hai semua! *rama2 kluar kat skrin*
k truk =='

hai semua :) 
sihat?
cer korg tgok title entry oya harini.
takde kene mngene pun dgn ape yg oya nak bebel.
haha
kat sini oya nak mnx maaf kat semua pihak.
kpada Encik.Sotong sbb da lame tak update.
oya bizi laa. bkn sngaje.
kpada para follower (k ni takleh blah)
harini oya nak cerita pasal SAHABAT.
ade sape2 kat sini yg tgh bace post oya dgn sahabat die?
great.
suh die follow oya skali :)
haha.

k back to the point

kita buleh jumpa mcm2 RAKAN spnjg hidup kita.
yg tiba2 add kita kat FB pun kita buleh consider RAKAN.
persoalanya. apa yg membezakan seorang RAKAN dgn seorang KAWAN
KAWAN ialah seseorang yg mngenali kita dan memahami kita berbanding RAKAN.
tetapi. KAWAN ketawa ibarat daun kering.
bersepah bawah pokok durian. 
tapi KAWAN menangis? KAWAN menangis ni mcm MUTIARA.
sgt berharga tapi susah nak jumpa.
KAWAN seperti inilah yg layak digelar SAHABAT.
so kalau sapa2 yg ade KAWAN mcm ni.
harap hargailah mereka ye :)
peace yaww!

#Actually rindu batch SEVENELEVENBATUPAHAT :')

kbai. see u again. maybe tomorrow.maybe next week, maybe next month but hopefully can meet u in the next life.

k mmg ayat mcm bengong. byase la. post lps ATM kalah dgn KELANTAN kan.. haha




















P/S: stress doh blaja.